C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
ngerti.
Saturday, May 4, 2013 • 6:32 PM • 0 comments

assalamualaikum

mana mana kita pergi , mana mana kita singgah , mana mana kita jelajah , tetap juga kita akan kenal dengan orang baru . tak kesah lah antara kita peramah atau tidak . insyllah paling sikit pun sorang kann ? 


berkawanlah kauu , berapa ramai kau nak . takde siapa nak halang . hanya segelintir je yang layak digelar the true FRIENDS . tak semua mampu , termasuk aku , kau . mungkin . pokok pangkalnya datang pada diri sendiri . tanya hati otak akal fikiran kauu , layak atau tidak kau digelar kawan , not just friends , but the true friends ? layakkah kau ? untuk jawapan aku , aku masih tidak layak digelar kawan , betul betulnya kawan dunia dan akhirat . aku masih belajar . harap kau pon sama . 

jangan tertipu , kawan yang puji puji terlebih sampai pijak semut tak mati tuh la yang akan menjahanamkan kau kelak . sebab tanpa sedar , satu titik bangga takbur terlekatkan pada hati kauu . see , what happen seterusnyaa ? kau sendiri simpulkan . untuk kaum hawa , mungkin juga pada golongan adam . berlumba lumba , siapa cantikk ? siapa vouge ? siapa hot ? yaksss , kolot tahap nak mampus . dan ada juga yang berlumba lumba . yess ! aku dapat lelaki tuhh . ouhh , pleasee . jangan lah ada orang macam nii . sedar la akak . kecantikan wanita bukan terletak pada zahirnya , tapi dalamannya . berlumbalah untuk cantik di mata pada yang esa . insyllah cantik untuk setiap semua hati yang memandangnya. bersyukurlah. jadi diri sendiri , ada kelebihan dan kekurangannyaa . mohon mengerti .









PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha.. My Pride , My life , My story! Remember, there are no mistakes, only lessons. Love yourself, Trust your choices, and everything is possible. Happiness is a perfume you cannot pair on others without getting a few drops on yourself. Thanks to visit my blog

GIVE ME YOUR WORDS;

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • 1st JANUARY
  • yakin.
  • hati
  • ikhlas.
  • new life begin , new story ('',)
  • tiada kata.
  • jujur.
  • GENAP
  • dunia baru :)
  • akan rindukan semua :)